Topless Fodrászat
Legyen élmény az új frizura...
 

Botrány egy tervezett szalon miatt

January 2012 by Admin Címkék: topless fodrászat 15 komment

Komoly botrány tört ki Norwich City-ben, ahol a jelenleg üzemelő Qube Bar beadta kérését a hivatalos szerveknek miszerint szeretnék szolgáltatásaikat topless fodrászattal és stylist-al bővíteni. A város szórakoztató-negyedében nem kimondottan örültek az ötletnek.


A kérelmező Rebecca Bird tervei szerint a topless fodrászat 12-19 óráig lenne nyitva hétfőtől péntekig szombaton pedig 10-03-ig. A legnagyobb ellenállást a szinte szomszédos borbély üzlet mutatta, akinek vezetője Gary Thompson szerint az egész ötlet nevetséges. Elmondása szerint már voltak példák Sydneyben, Liverpoolban, Galsgow-ban Milton Keynes-ben, azonban azok az üzletek is csődbe mentek ezért nem látja értelmét, hogy ide is nyíljon hasonló szolgáltatói egység.

A városi tanácsos Lesley Grahame elmondta, hogy a lakosság felöl is érkeztek panaszok a tervek irányába. A nyugtalanságot a szexuális szórakoztatás megjelenésével indokolták Norwich-ben. A lakosság kényelmetlenül érezné magát a félmeztelen dolgozók láttán főleg, hogy a szalon már délután is nyitva lenne.

Arról egyelőre nem lehet semmit tudni, hogy csak női vagy férfi alkalmazottjai lennének a szalonnak, de az ügy mellett és ellen is indult már csoport a Facebookon.

 

Kapcsolódó bejegyzések


 
 
 
 

ToplessFodrászat - legyen élmény az új frizura

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika