Topless Fodrászat
Legyen élmény az új frizura...
 

topless fodrászat

Botrány egy tervezett szalon miatt

Komoly botrány tört ki Norwich City-ben, ahol a jelenleg üzemelő Qube Bar beadta kérését a hivatalos szerveknek miszerint szeretnék szolgáltatásaikat topless fodrászattal és stylist-al bővíteni. A város szórakoztató-negyedében nem kimondottan örültek az ötletnek.

bővebben
 
A hónap szexi fodrásza - Alexa

Ismét megválasztottuk a hónap szexi fodrászlányát, ahogy ezt már tesszük pár hónapja. Alexa, a Club 49 Topless fodrászat és topless kávézó munkatársa, és bizony gyönyörű adottságokkal áldották meg az égiek. A fekete hölgy vár mindenkit sok szeretettel, de főleg olyanokat,...

bővebben
 
Mikulás party a Club49-ben

December 9-én kerül megrendezésre Budapest elsőszámú Topless Fodrászatában egy Mikulás Party-val egybe kötött nyitóparty, ahová várnak mindenkit sok szeretettel. Az egész estés programban táncos lányoké, szexi topless fodrászlányoké és fiúké, illetve hatalmas italakcióké lesz a...

bővebben
 
Topless fodrászat és kortárs művészet

Egy unatkozó szakács valószínűleg most készül megnyitni  a világ első kortárs festő kiállításával egybekötött topless fodrászatát. Elég pazar párosítás, nem?

bővebben
 
Megnyitottuk oldalunkat

Elindult a toplessfodraszat.hu, ahol megpróbáljuk bemutatni a hazai topless erotikus fodrászatokat, de közben nymon követjük, hogy a világban milyen szalonok nyílnak. Ez a fajta fodrászat még teljesen új trend, hiszen az első külföldi szalonok csak pár éve nyíltak meg.

bővebben
 
 
1
 
 
 

ToplessFodrászat - legyen élmény az új frizura

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika